Kultasepän palvelut

Korupaja onnin kivijalkaliike sijaitsee Savon sydämessä Iisalmessa. Täältä saat apua jos haluat rikkinäiset korusi taas käyttökuntoon. Tai onko sormuksesi liian iso, niin että se tippuu sormestasi? Vai kenties liian pieni, ettei se mahdu enää sormeen? Ei hätää, kultaseppä voi auttaa, ja koon muutoksen jälkeen sormus on taas varmasti sopiva!

Nämä perinteiset kultasepäntyöt, eli korujen korjaus ja huolto, sekä uniikin korun valmistus tilauksesta, onnistuvat tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Halutessasi voit toki lähettää korun korjaukseen kauempaakin Suomesta, mutta otathan silloin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, niin sovitaan tarkemmin aikataulusta ja miten korun toimitus hoidetaan.

Usein jo pelkkä korujen perusteellinen puhdistus ja kiillotus saa ne loistamaan lähes uuden veroisina. Varsinkin kivisormukset kannattaa huoltaa vähintään kerran vuodessa. Näin korusi pysyy kauniina ja ehjänä pitkään.

 

Pieni korupuoti

Iisalmessa pajan yhteydessä on myös pieni korumyymälä.

Puodista löydät käsityönä pajalla valmistetut hopeakorut, koivuvaneri- ja nahkapaperikorut, sekä ihanan värikkäät emalikorut.

Kultakoruja valmistetaan vain tilaustyönä.

Verkkokauppa toimii 24/7 ja sen kautta teet näppärästi ostoksia, olitpa missä päin Suomea tahansa.  

Tervetuloa pajalle ja puotiin!

Savonkatu 22, Iisalmi

Avoinna ma-pe 10-17, la 10-14 

riikka@korupajaonni.fi

p. 045 600 9550

Muutama sana sepältä… 

 

Moi! Olen Riikka Hiltunen ja Korupaja onni on vuonna 2014 perustamani yhden naisen yritys. 

Rakastan vanhoja koruja, joilla on historiaa ja tarinaa taustalla. On myös hauskaa suunnitella uusia koruja ja toteuttaa niitä. Parhaita hetkiä kultasepäntyössä ovat ne, kun asiakkaat ilahtuvat saadessaan rikki menneen korun taas uudelleen käyttöön, lähes uudenveroisina. 

Oma korupuoti on huippujuttu, sillä täällä pääsen toteuttamaan visiota pienen kaupan pitämisestä. Ajattelenkin Korupaja onnia korujen sekatavarakauppana, sillä teen koruja erilaisista materiaaleista, jalometallien lisäksi mm. koivuvanerista ja nahkapaperista. Löytyypä täältä puodilta myös pieni valikoima vintage koruja!  

Voisin melkein sanoa, että olen unelmaduunissani, kun saan toimia yrittäjänä, kultaseppänä, suunnittelijana ja kauppiaana. 

 

kultainen sydänriipus
Hopeinen helmiriipus