Uusi Korupaja onnin kivijalka

Korupaja onni on muuttanut uuteen, ihananpaan, valoisampaan ja kaikin puolin hienompaan liiketilaan Iisalmen Kauppakeskus Keisarinkulmaan!

Uusi myymälä on yhteistyössä Iisalmelaisen Diivadesigns yrityksen kanssa, ja jatkossa meidät löytää työskentelemästä täältä uusista tiloista 🙂 Pikkuhiljaa olemme saaneet kalusteet paikoilleen, ja vielä pientä laittoa ennen avajaisia.

 

Korupaja onni myymälä
Uusi myymälä, Korupaja onni & Diivadesigns
Kahvitauko uudella pajalla.

Suunnitelmissa on vaikka mitä kivaa uutta. Uusia tuotteita, tempauksia, tarjouksia… Virallisia liikkeen avajaisia vietämme 9.-10.3.2018 ja tarjoamme tuolloin kävijöille kakkukahvit, sekä kaikki tuotteet tarjoushintaan.

Kultasepäntyöt jatkuu entiseen malliin, joten tervetuloa kaikissa koruasioissa uudistuneeseen Korupaja onniin!